آشپزی

جدیدترین های آشپزی

آشپزی

جدیدترین های آشپزی

آشپزی


جهت هابرش یک تکه کاغذ، کاغذ پوست به جا ورق پخت و ذخیره. موقعیت یک دندانه دار کردن فر را در قفسه دوم از بالا، مشخصات، ورق پخت بر روی آن و فر به 425 درجه فارنهایت
نان تست دانه کنجد در یک کتری متوسط ​​را روی حرارت متوسط، گاه تکان دهنده، تا زمانی که به آرامی browned، 3 تا 5 دقیقه. انتقال به یک کاسه کوچک. اضافه کردن دانه های خشخاش، پیاز، سیر و نمک چوب شور به کاسه و هم بزنید تا ترکیب. ذخیره.
بر روی یک سطح آرامی floured، به آرامی به یک مستطیل 12 توسط 6 اینچی در حدود 1/4 اینچ ضخامت کشش خمیر پیتزا است. مسواک زدن کره ذوب شده به طور مساوی در طول فصل بالا و به آرامی بیش از همه با نمک. نم نم 2 قاشق غذا خوری از مخلوط ادویه محفوظ در بالا، مطمئن شوید که تمام سطح پوشش داده شده است. (رزرو ترکیب ادویه باقی مانده برای استفاده دیگری را مشاهده کنید توجه داشته باشید کوک زیر کلیک کنید.) استفاده از یک برش پیتزا یا چاقو تیز به برش خمیر را به هشت میله های نان 6 اینچی است.
حذف ورق پخت تفت دهید از فر و پوشش با پوست آماده شده است. استفاده از دست خود را به دقت بلند میله های نان را بر روی ورق پخت، ترک یک فضای کوچک در میان است. (اگر آنها کشش کمی، آن را خوب است.) پخت تا میله های نان هستند اغراق و به آرامی قهوه ای طلایی، 12 تا 15 دقیقه، چرخش ورق پخت را تا نیمه از طریق. فورا سرو کنید.
کپی رایت 2014 کانال آشپزی، LLC. همه حقوق محفوظ است.یادداشتترکیب ادویه پس مانده غذا در یک ظرف مهر و موم شده در دمای اتاق در یک محل خشک و دور از نور خورشید برای تا 3 ماه نگه می دارد. سعی کنید آن را در مرغ کبابی و یا پاپ کورن کره گرم پاشیده؛ و یا هم بزنید و آن را به خامه ترش و سس مایونز به عنوان شیب برای چیپس چوب شور.چاپ این دستور غذا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.