آشپزی

جدیدترین های آشپزی

آشپزی

جدیدترین های آشپزی

این مقاله در مورد آماده سازی مواد غذایی با حرارت

این مقاله در مورد آماده سازی مواد غذایی با حرارت. برای آماده سازی مواد غذایی به طور کلی، و آماده سازی مواد غذایی . برای پخت و پز در مفهوم سبک از مواد غذایی از مکان های مختلف، و آشپزی .
استیک نیروی دریایی کوک آماده

پخت و پز یا پخت است هنر ، فن آوری و هنر و صنعت از آماده سازی مواد غذایی برای مصرف با استفاده از گرما. روش پخت و پز و مواد تشکیل دهنده طور گسترده ای متفاوت در سراسر جهان ، از کباب مواد غذایی بر روی آتش باز به استفاده از اجاق گاز های برقی، به پخت در انواع مختلف کوره، منعکس کننده سنت ها و روند های زیست محیطی، اقتصادی و فرهنگی منحصر به فرد. راه و یا نوع پخت و پز نیز به مهارت و نوع آموزش یک آشپز با فرد بستگی دارد. پخت و پز است که هر دو توسط مردم در خانه خود و توسط آشپز حرفه ای و سرآشپزها در رستوران ها و دیگر موسسات مواد غذایی انجام می شود. پخت و پز همچنین می توانید از طریق واکنش های شیمیایی بدون حضور گرما رخ می دهد، به ویژه با ceviche ، یک ظرف آمریکای جنوبی سنتی که در آن ماهی با اسید در لیمو و یا آب آهک پخته شده است.

آماده کردن غذا با گرما یا آتش یک فعالیت منحصر به فرد انسان است. برخی از انسان شناسان فکر می کنم که آتش سوزی پخت و پز برای اولین بار در اطراف 250،000 سال پیش، اگر چه شواهدی برای استفاده کنترل شده از آتش وجود دارد توسط هومو ارکتوس آغاز 400،000 سال پیش است. [1] [2]

گسترش کشاورزی، تجارت، تجارت و حمل و نقل بین تمدن در مناطق مختلف آشپز ارائه بسیاری از مواد جدید است. اختراعات جدید و فن آوری، مانند اختراع سفال برای برگزاری و آب جوش، روش پخت و پز گسترش یافته است. برخی آشپز مدرن اعمال تکنیک های پیشرفته علمی به آماده سازی مواد غذایی به منظور افزایش بیشتر عطر و طعم از ظرف خدمت کرده است. [3]