این مقاله در مورد آماده سازی مواد غذایی با حرارت. برای آماده سازی مواد غذایی به طور کلی، و آماده سازی مواد غذایی . برای پخت و پز در مفهوم سبک از مواد غذایی از مکان های مختلف، و آشپزی .
استیک نیروی دریایی کوک آماده
پخت و پز یا پخت است هنر ، فن آوری و هنر و صنعت از آماده سازی مواد غذایی برای مصرف با استفاده از گرما. روش پخت و پز و مواد تشکیل دهنده طور گسترده ای متفاوت در سراسر جهان ، از کباب مواد غذایی بر روی آتش باز به استفاده از اجاق گاز های برقی، به پخت در انواع مختلف کوره، منعکس کننده سنت ها و روند های زیست محیطی، اقتصادی و فرهنگی منحصر به فرد. راه و یا نوع پخت و پز نیز به مهارت و نوع آموزش یک آشپز با فرد بستگی دارد. پخت و پز است که هر دو توسط مردم در خانه خود و توسط آشپز حرفه ای و سرآشپزها در رستوران ها و دیگر موسسات مواد غذایی انجام می شود. پخت و پز همچنین می توانید از طریق واکنش های شیمیایی بدون حضور گرما رخ می دهد، به ویژه با ceviche ، یک ظرف آمریکای جنوبی سنتی که در آن ماهی با اسید در لیمو و یا آب آهک پخته شده است.
آماده کردن غذا با گرما یا آتش یک فعالیت منحصر به فرد انسان است. برخی از انسان شناسان فکر می کنم که آتش سوزی پخت و پز برای اولین بار در اطراف 250،000 سال پیش، اگر چه شواهدی برای استفاده کنترل شده از آتش وجود دارد توسط هومو ارکتوس آغاز 400،000 سال پیش است. [1] [2]
گسترش کشاورزی، تجارت، تجارت و حمل و نقل بین تمدن در مناطق مختلف آشپز ارائه بسیاری از مواد جدید است. اختراعات جدید و فن آوری، مانند اختراع سفال برای برگزاری و آب جوش، روش پخت و پز گسترش یافته است. برخی آشپز مدرن اعمال تکنیک های پیشرفته علمی به آماده سازی مواد غذایی به منظور افزایش بیشتر عطر و طعم از ظرف خدمت کرده است. [3]